1- در زمان بستن کلگی شیر، شیر باید در حالت باز باشد. به نظر شما دلیل این کار چیست؟
جواب:
زیرا هنگام باز بودن شیر آب مغزی به بیرون پیچیده و طول مغزی زیاد است پس اگر کلگی شیر را روی آن قرار داده و با آچار بپیچیم چون طول زیاد میشود در اثر پیچاندن واشر به انتهای شیر برخورد کرده و باعث خرابی آن میشود. پس هنگام بستن کلگی برای اینکه این اتفاق نیفتد باید پیچ شیر را به صورت بسته قرار دهیم تا واشر عقب برود و بعد اقدام به بستن سر شیر کنیم.
2- جنس واشر آب بندی از چه ماده ای است؟ چرا؟
جواب:
جنس واشر معمولاً از لاستیک نرم ، محکم و قابل انعطاف است تا به خوبی شیر را آب بندی کرده و جلوی چکه کردن را بگیرد و عمر طولانی نیز داشته باشد.